طرز تهیه شیرینی پنجره ای در خانه؛ رژیمی و لذیذ
به گزارش ساری فان، شیرینی پنجره ای از آن شیرینی های خوش خوراکی است که وقتی آغاز به خوردن آن می کنیم باید تمامش کنیم و ظرف خالی اش را تحویل دهیم. درست کردن این شیرینی هم هرچند خیلی ساده است اما دقت زیادی می خواهد. مهم ترین مزیتش هم این است که همواره شیرینی پنجره ای در خانه داریم و نگران تمام شدنش نیستیم.
جهت دریافت خدمات پتینه کاری چیست با گروه ساختمانی آبان در ارتباط باشید. هر گونه خدمات رنگ آمیزی با تکنیک های مدرن پتینه کاری را به ما بسپارید.
مواد لازم:
- گلاب: نصف پیمانه
- نشاسته:75 گرم
- تخم مرغ:5 عدد
- شیر سرد: 1پیمانه
- آرد سفید گندم: 75 گرم
- پودر شکر، پودر هل و پودر پسته: به میزان لازم برای تزیین
طرز تهیه و دستور پخت:
1. اول داخل ظرفی مناسب نشاسته و شیر سرد را با هم مخلوط کنید. وقتی خوب با هم مخلوط شدند و کامل نشاسته حل شد ظرف را 15 دقیقه کنار بذارید تا نشاسته داخل شیر حل گردد. حالا یکی یکی تخم مرغ ها را به شیر اضافه کنید و هر بار با اضافه کردن هر تخم مرغ 1دقیقه مواد را با چنگال خوب بزنید. (در مجموع 5 دقیقه مواد را بزنید).
2. آرد را حتما 3 مرتبه الک کنید و بعد خیلی کم کم و آهسته به مواد اضافش کنید. مواد را مرتب هم بزنید تا آرد گلوله نگردد. بهتر است با چنگال مواد را هم بزنید. گلاب را در سرانجام به مواد اضافه کنید و دوباره خوب هم بزنید. ظرف مناسبی را انتخاب کنید که گود باشد و داخلش مقدار زیادی روغن بریزید و صبر کنید تا روغن کامل داغ بشه.
3. قالب مناسب و مخصوص نان پنجره ای را داخل روغن فرو ببرید و کمی صبر کنید تا گرم گردد. قالب گرم شده را داخل خمیر قرار دهید البته نه طوری که کل قالب داخل خمیر برود. حدود نصف قالب که داخل خمیر برود کافی است. حالا خیلی سریع قالب را داخل روغن کاملا داغ شده فرو ببرید و بعد از چند ثانیه قالب را تکان دهید تا خمیر از آن جدا و داخل روغن سرخ گردد. وقتی کامل شیرینی داخل روغن سرخ شد آن را خارج کتید و بگذارید روی یک دستمال تا روغن اضافی خارج گردد و بعد از اینکه کامل خنک شد روی آن مقداری پودر قند، پودر پسته و پودر هل بپاشید.
منبع: ایرنا زندگی