طرز تهیه دیماج؛ یک میان وعده بسیار خوشمزه قزوینی

به گزارش ساری فان، دُیماج یا دویماج یکی از میان وعده هایی هست که معمولا به عنوان عصرانه سرو می گردد. با ما باشید تا طرز تهیه این عصرانه خوشمزه را آموزش دهیم.

طرز تهیه دیماج؛ یک میان وعده بسیار خوشمزه قزوینی

چگونه دویماج قزوین درست کنیم؟

دویماج یکی از غذا های لذیذ و سنتی ایرانی است که بیشتر در قسمت های ترک زبان کشور به ویژه شهر های قزوین، آذربایجان، زنجان و ... درست می گردد. این غذا را معمولا به عنوان عصرانه در فصل گرم سال همراه با میوه های خوشمزه تابستانی میل می نمایند.

همچنین به دلیل سالم و مقوی بودن دیماج، می توان در ماه رمضان آن را به عنوان افطاری میل کرد. این غذا را می توان به راحتی و در کمترین زمان در منزل تهیه نمود. امیدواریم شما هم این عصرانه خوشمزه و مقوی را درست کنید و در کنار خانواده از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه دویماج:

پنیر 200 گرم

نان لواش خشک شده 4 عدد

کره 100 گرم

آب یا دوغ به میزان لازم

سبزی معطر 2 قاشق غذاخوری

گردو به میزان لازم

زردچوبه به میزان لازم

پیاز داغ

طرز تهیه دویماج قزوین:

اولین مرحله تهیه دیماج قزوین آماده سازی نان دویماج است. در این مرحله نان های لواش خشک شده را به خوبی خرد کنید و در یک کاسه عظیم بریزید. سپس آب یا دوغ را کم کم به نان های خرد شده اضافه کنید، هم بزنید تا به خوبی با هم مخلوط شوند.

به موادتان استراحت دهید تا نان ها به خوبی خیس بخورند و نرم شوند. توجه داشته باشید که لازم نیست نان ها کاملا له شوند. فقط مقداری نرم شوند و از حالت خشکی و سفتی خارج شوند، کافیست.

در مرحله بعد، پنیر را خرد یا رنده کنید. این بستگی به سلیقه و ذائقه خودتان دارد. اگر می خواهید مواد دویماج کاملا ریز و مخلوط باشند، پنیر را رنده کنید. سپس گردو ها را خرد کرده و به مواد اضافه کنید. کره را نیز آب کرده و اضافه کنید.

سبزی های معطر مثل جعفری و شوید را بشویید و به صورت ریز خرد کنید و اضافه کنید، زردچوبه و پیازداغ را نیز درون مواد بریزید. حالا همه مواد را به خوبی با هم مخلوط نمایید تا حالت چسبندگی پیدا کند.

در این مرحله با یک درپوش یا سلفون درب کاسه را بپوشانید و به مدت یک الی دو ساعت آن را کنار بگذارید تا همه مواد به خورد هم بروند و به هم بچسبند.

پس از گذشت زمان ذکر شده، در کاسه را بردارید و مقداری از مواد را بردارید و با دست به آن شکل بدهید. همچنین با استفاده از قالب های سیلیکونی می توانید طرح های مختلفی با دویماج خود درست کنید و در مهمانی ها آن را سرو نمایید. در آخر با تربچه، خیار، گوجه و سبزیجات دیگر، می توانید آن را تزیین کنید.

نکات تکمیلی:

نان لواش خشک تبریزی به صورت بسته بندی در سوپرمارکت ها موجود است و اگر نمی توانید آن را در منزل تهیه کنید، به راحتی می توانید خریداری نمایید.

دیماج برای صبحانه و عصرانه مناسب است و برای تنوع بیشتر می توانید آن را در منزل درست کنید و همراه با سبزی خوردن و میوه های تابستانی (انگور و هندوانه) میل کنید.

دیماج در قزوین به همراه پیازداغ و زردچوبه تهیه می گردد، اما در سایر شهر ها بدون پیازداغ و زردچوبه آن را درست می نمایند. این موضوع بستگی به ذائقه خودتان دارد.

می توانید برای خوشمزه تر شدن دیماج کمی خیار، گلپر و نعنا به آن اضافه کنید.

برای طعم دریافت دیماج می توانید سیر رنده شده یا پودر سیر هم به دیماج بیفزایید.

منبع: گردشبان
انتشار: 8 فروردین 1400 بروزرسانی: 8 فروردین 1400 گردآورنده: sari-fun.ir شناسه مطلب: 929

به "طرز تهیه دیماج؛ یک میان وعده بسیار خوشمزه قزوینی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه دیماج؛ یک میان وعده بسیار خوشمزه قزوینی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید