طرز تهیه خورشت هویج و پسته

به گزارش ساری فان، برای آشنایی با طرز تهیه خورشت هویج و پسته با ما همراه باشید.

طرز تهیه خورشت هویج و پسته

مواد لازم برای خورش هویج و پسته

هویج500 گرم
روغن مایعبه میزان لازم
سینه مرغ بدون استخوان500 گرم
پیاز داغ2 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده2 قاشق چایخوری
نمک و فلفلبه دلخواه
شکر2 قاشق غذاخوری
آبغورهنصف لیوان
برنج600 گرم
روغن حیوانی1 قاشق غذاخوری
خلال پستهبه دلخواه

طرز تهیه خورش هویج و پسته :

هویج ها را پوست بکنید و نگینی خرد کنید و در کمی روغن سرخ کنید. سینه مرغ را به اندازه خورشی خرد کنید و همراه با پیاز داغ کمی سرخ کنید و هویج، زعفران، نمک، فلفل، شکر و آبغوره را به آن اضافه کنید. بعد از چند جوش خورش آماده است و برای تزیین آن می توانید از خلال پسته استفاده کنید. برنج را با روغن حیوانی دم کرده و با خورش سرو کنید.

نکته برای پخت خورش هویج و پسته

1. این غذا، مخصوص شهر دامغان است.

2. این غذا را با گوشت هم می توان پخت.

دستور شماره دو

مواد لازم برای خورش هویج و پسته

هویج500 گرم
سینه مرغ500 گرم
پیاز داغ2 قاشق سوپخوری
زعفران دم کرده2 قاشق چایخوری
نمک و فلفلبه مقدار کافی
شکر2 قاشق غذاخوری
آب غورهنصف لیوان
روغن حیوانی1 قاشق غذاخوری
خلال پستهبه مقدار کافی

طرز تهیه خورش هویج و پسته:

هویج ها را خلالی خرد کرده و در روغن سرخ می کنیم سینه مرغ را خرد می کنیم و همراه با پیاز سرخ می کنیم و هویج، زعفران نمک و فلفل، شکر و آب غوره را به آن اضافه می کنیم بعد از آماده شدن خورش از خلال پسته برای تزیین آن استفاده می کنیم.

انتشار: 30 دی 1398 بروزرسانی: 31 فروردین 1399 گردآورنده: sari-fun.ir شناسه مطلب: 10

به "طرز تهیه خورشت هویج و پسته" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خورشت هویج و پسته"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید