شیرینی خامه ای بدون فر
به گزارش ساری فان، برخی وقت ها هوس یک شیرینی خامه ای خانگی می کنید که خیلی راحت می توانید آن را داخل تابه رژیمی تهیه کنید.
شیرینی خامه ای بدون فر یا شیرینی خامه ای برشی یکی از روش های بسیار خوشمزه و ساده برای تهیه یک شیرینی خوشمزه خانگی است که نیازی به فر ندارد. برای تزیین می توانید خامه قنادی و پودر کاکائو بریزید و یک شیرینی برشی خانگی داشته باشید. با مجله اینترنتی دلتا همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه شیرینی خامه ای بدون فر
- آرد قنادی 1.5 پیمانه
- تخم مرغ 3 عدد
- شکر 1 پیمانه
- وانیل 1/2 قاشق مرباخوری
- پودر کاکائو 1 قاشق چای خوری
- آب ولرم 1/3 پیمانه
- روغن 1/3 پیمانه
- بیکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری سر پر
- خامه قنادی به میزان لازم
طرز تهیه شیرینی خامه ای بدون فر
شما می توانید این شیرینی خوشمزه را برای مهمانی های خود و به راحتی در منزل تهیه کنید.
مرحله اول
ابتدا باید همه مواد را در دمای محیط قرار دهید تا هم دما شوند. سپس به یاری پیمانه آن ها را میزان بگیرید. تخم مرغ ها را به همراه وانیل و شکر با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و کشدار گردد. حتما بین هم زدن دورگیری کنید تا بوی زهم تخم مرغ گرفته گردد.
مرحله دوم
در ادامه باید آب ولرم و روغن مایع را به ترتیب به مواد اضافه کنید و در حد مخلوط شدن مواد را هم بزنید. آرد و بیکینگ پودر را باهم مخلوط و سه بار الک کنید. حالا باید مخلوط آرد را طی سه مرحله به مواد اضافه کنید و در یک جهت مواد را به صورت دورانی هم بزنید. اصلا نباید پف مواد را بگیرید.
مرحله سوم
شعله پخش کن را روی حرارت قرار دهید و 15 دقیقه بگذارید تا گرم گردد. کف تابه دو طرفه را کاغذ روغنی قرار دهید و با روغن مایع چرب کنید. بعد از مایه کیک داخل تابه بریزید. مواد باید به یک میزان داخل تابه پخش گردد. سپس از نوار نارنجی رنگ تابه را خارج کنید.
مرحله چهارم
حالا تابه را روی شعله پخش کن قرار دهید و 20 دقیقه زمان دهید تا کیک بپزد. بعد از 20 دقیقه با خلال دندان تست کنید و اگر کیک به خلال دندان نچسبید و آماده بود بود، از تابه خارج کنید. کاغذ روغنی را بردارید و بعد از وسط کیک را با چاقو نصف کنید. خامه قنادی را بزنید تا فرم بگیرد و بین کیک بریزید و با پالت پخش کنید. قسمت دیگر کیک را روی آن قرار دهید و بعد با یاری چاقو برش بزنید و به دلخواه تزیین و سرو کنید.
فوت و فن های دستور تهیه شیرینی خامه ای بدون فر
- حتما برای برش از متر یا خط کش بهره ببرید تا شیرینی های یکدستی داشته باشید.
- سایز قالب باید 20*30 باشد.
- می توانید این کیک را در فر نیز تهیه کنید. با دمای 160 و به مدت 15 دقیقه برای پخت آن موقع دهید.
منبع: پارسی دی
منبع: پیام دلتا