نکاتی که در صورت ابتلا به کرونا باید جدی بگیرید

به گزارش ساری فان، تا به امروز بیش از 500 روز از ورود ویروس کرونا به کشور می گذرد، مهمان ناخوانده ای که تغییرات گسترده ای را در سبک زندگی همه مردم جهان و از جمله ما ایرانیان ایجاد کرده است. در این شرایط باید یکسری نکات علمی را در زمینه کرونا مدنظر داشته باشیم.

نکاتی که در صورت ابتلا به کرونا باید جدی بگیرید

با ما همراه باشید و درباره وبلاگ میلان بیشتر بدانید.

به گزارش خبرنگاران، اگر اعضای خانواده تان به کرونا مبتلا شده اند و شما علامتی نداشتید، ممکن است هنوز به کرونا مبتلا نشده باشید بنابراین موارد پروتکل های بهداشتی را رعایت کنید. البته درصد کمی از بیماران کاملا به صورت بی علامت هستند و درصد زیادی از جمعیت هم تا به امروز به کووید 19 مبتلا نشده اند بنابراین اگر تا به امروز چندین بار با بیمار مبتلا به کرونا تماس داشتید و به کرونا مبتلا نشده اید، به این معنا نیست که به دلیل گروه خونی یا ژنتیک تان است که به کرونا مبتلا نمی شوید، بلکه تا به امروز خوش شانس بودید بنابراین همچنان مثلث شفا یعنی شست وشوی دست، فاصله گذاری اجتماعی و استفاده از ماسک را ادامه دهید.

نکته دوم این است که باید بدانید که کرونا یک ویروس است و آنتی بیوتیک ها روی آن تاثیری ندارند. بنابراین از مصرف خودسرانه این داروها نظیر آزیترومایسین، پنی سیلین و آموکسی سیلین و... خودداری کنید. مگر اینکه پزشک تشخیص دهد که به کرونای شما یک عفونت باکتریال اضافه شده و به آنتی بیوتیک نیاز دارید.

سوم اینکه سرماخوردگی های معمولی و کرونا ممکن است علائم مشابهی داشته باشند، اما در بهار و تابستان کمتر سرماخوردگی داریم. بنابراین با شروع علائمی چون سرفه، آبریزش بینی و تب و... خودتان را قرنطینه کرده و بعد هم تست دهید.

نکته دیگر این است که غرغره و خوردن الکل یا استفاده از بخور جوش شیرین، ویروس کرونا را نمی کشد. همچنین مصرف ماده مخدر نه تنها جلوی کرونا را نمی گیرد، بلکه در فرد مبتلا می تواند با اختلال در فرایند تنفس علائم را بدتر هم کند.

در عین حال اگر کرونا مثبت هستید و سطح اکسیژن خون تان بالای 93 درصد است، به این معنی نیست که اصلا درگیری ریه وجود ندارد. باید توجه کرد که تا سطح درگیری قابل توجه نباشد، اکسیژن خون کاهش چشمگیری پیدا نمی کند بنابراین علاوه بر اکسیژن، به علائم خطر دیگر مانند خستگی و بدن درد شدید، کاهش اشتهای شدید و افت هوشیاری و گیجی، افزایش سرفه، تنگی تنفس و قطع نشدن تب بعد از سه روز هم باید توجه داشته باشید زیرا در این صورت نیاز به مراجعه به بیمارستان، ویزیت پزشک و در صورت لزوم سی تی اکسن وجود دارد.

در عین حال اگر تست شما مثبت است و علائم تان شدید شده، بیمارستان برای شما جای خطرناکی نیست. باید بدانید که مراجعه دیرهنگام به بیمارستان مدت بستری را طولانی تر، فشار به کادر درمان را بیشتر کرده و احتمال مرگ و میر را افزایش می دهد.

همچنین اگر در هفته دوم بیماری پزشک برایتان کورتون تجویز کرد، نگران مسائلی مانند پوکی استخوان و عوارض دیگر آن در درمان کوتاه مدت نباشید. مصرف کورتون باید تحت نظر پزشک با دوز معین شروع و قطع شود. بنابراین خودسرانه از آن استفاده نکنید.

بنابر اعلام کانال تلگرامی وبدا، همچنین باید توجه کرد که واکسن های کرونا شکل غیرفعال ویروس بوده یا ماده ژنتیکی آن هستند، بنابراین کسی از طریق تزریق واکسن، به کرونا مبتلا نمی شود و بقیه را هم مبتلا نمی کند. مگر اینکه از طریق تماس با فرد آلوده مبتلا شود.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 1 مرداد 1400 بروزرسانی: 1 مرداد 1400 گردآورنده: sari-fun.ir شناسه مطلب: 1134

به "نکاتی که در صورت ابتلا به کرونا باید جدی بگیرید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نکاتی که در صورت ابتلا به کرونا باید جدی بگیرید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید