طرز تهیه پیراشکیِ مارچوبه با سس آلو سیاه

به گزارش ساری فان، برای آشنایی با طرز تهیه پیراشکیِ مارچوبه با سس آلو سیاه با ما همراه باشید.

طرز تهیه پیراشکیِ مارچوبه با سس آلو سیاه

مواد لازم طرز تهیه پیراشکیِ مارچوبه با سس آلو سیاه

  • سر مارچوبه باریک : 100 گرم
  • فلفل دلمه ای قرمز دانه گرفته شده و باریک خلال شده : 1 عدد
  • جوانه لوبیا : 50 گرم
  • سس آلوی سیاه : 2 قاشق غذاخوری
  • زرده تخم مرغ : 1 عدد
  • ورقه نازک خمیر : 8 عدد
  • روغن جهت سرخ کردن : مقداری

طرز تهیه پیراشکیِ مارچوبه با سس آلو سیاه

1. مارچوبه , فلفل دلمه ای و جوانه لوبیا را در کاسه بزرگی ریخته و مخلوط نمایید .

2. سس آلو را به سبزیجات اضافه نمایید و هم بزنید تا خوب ترکیب شوند .

3. زرده تخم مرغ را هم بزنید و تا زمان نیاز کنار بگذارید .

4. ورقه های خمیر را روی سطح کار تمیزی پهن نمایید .

5. کمی مخلوط مارچوبه و فلفل دلمه ای قرمز را بر روی قسمت انتهایی هر ورقه خمیر بریزید و با قلم مو لبه های خمیر را به زرده تخم مرغ آغشته سازید .

6. داخل تمام ورقه های خمیر را پر نمایید , آن ها را بپیچید و سر و ته خمیر ها را ببندید .

7. روغن را در ماهیتابه و یا وک بزرگی حرارت دهید . هر بار 2 پیراشکی را در روغن داغ به مدت 4 تا 5 دقیقه سرخ نمایید تا برشته شوند .

8. بسته های مارچوبه را با یک کفگیر یا قاشق سوراخ دار از روغن خارج نموده , روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافه آن ها گرفته شود .

9. پیراشکی های آماده را در بشقاب های مخصوص پذیرایی بچینید و بلافاصله سرو نمایید .

انتشار: 30 دی 1398 بروزرسانی: 31 فروردین 1399 گردآورنده: sari-fun.ir شناسه مطلب: 11

به "طرز تهیه پیراشکیِ مارچوبه با سس آلو سیاه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پیراشکیِ مارچوبه با سس آلو سیاه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید