طرز تهیه اسنک مرغ و قارچ بسیار فوری و آسان

به گزارش ساری فان، انواع اسنک ها از جمله غذاهایی هستند که بسیار زود و با صرف زمان کم تهیه می شوند و معمولا با ذائقه تمام اعضای خانواده همسو هستند. شما می توانید اسنک هایی مثل اسنک مرغ با پنیر یا اسنک کالباس و پنیر گودا را به راحتی و با مواد اولیه آسان و وسایل در دسترس در خانه تهیه نموده و به عنوان وعده غذایی اصلی شام یا میان وعده بهره ببرید. یکی از اسنک های سالم و مقوی، اسنک مرغ و قارچ است. در این مطلب با طرز تهیه اسنک مرغ و قارچ همراه شوید.

طرز تهیه اسنک مرغ و قارچ بسیار فوری و آسان

مواد لازم برای تهیه اسنک مرغ و قارچ

  • سینه مرغ بدون استخوان 2 عدد
  • پیاز میانه 1 عدد
  • فلفل دلمه ای 1 عدد
  • قارچ 200 گرم
  • آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
  • پنیر پیتزای رنده شده 1.2 پیمانه
  • پنیر گودا ورقه ای به تعداد اسنک ها
  • پودر پاپریکا 1.3 قاشق چای خوری
  • پودر کاری 1.3 قاشق چای خوری
  • نان تست به مقدار لازم
  • روغن به مقدار لازم
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم

مراحل تهیه اسنک مرغ و قارچ

مرحله اول: تفت دادن پیاز و مرغ

در مرحله اول باید مرغ ها را به همراه پیاز تفت بدهید. پس ابتدا پیاز را بشویید و پس از پوست کندن، به صورت نگینی ریز خرد کنید.

ماهیتابه را روی حرارت میانه قرار داده و در آن کمی روغن بریزید. پس از اینکه روغن گرم شد، پیازها را به آن اضافه نموده و تفت بدهید تا پیازها طلایی شوند.

در طول مدتی که پیازها مشغول سرخ شدن هستند، سینه های مرغ را هم به صورت مکعب های کوچک خرد کنید. سپس مرغ ها را به همراه ادویه ها شامل نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر پاپریکا و پودر کاری به پیازها اضافه نموده و خوب تفت بدهید تا مرغ ها تغییر رنگ داده و سفید شوند.

مرحله دوم: اضافه کردن قارچ و فلفل دلمه ای

قارچ های شسته شده را به صورت ورقه ای و فلفل دلمه ای را به صورت نگینی خرد کنید. پس از اینکه مرغ ها خوب تفت داده شدند و پختند، قارچ ها را به همراه فلفل دلمه ای و آبلیمو به ماهیتابه اضافه نموده و حرارت را زیاد کنید تا قارچ ها آب نیندازند. سپس مواد را به مدت چند دقیقه مدام مخلوط کنید تا ته نگیرند.

در نهایت، زیر گاز را خاموش نموده و پنیر پیتزا را روی مواد بریزید و در ماهیتابه را بگذارید تا پنیرها با حرارت مواد ذوب شوند.

مرحله سوم: آماده کردن اسنک ها

سطح ساندویچ ساز را با کمی اسپری روغن یا کره آب شده چرب کنید تا اسنک ها به سطح ساندویچ ساز نچسبند و نان اسنک ها کاملا ترد و طلایی گردد. سپس یک ردیف نان تست روی خانه های مخصوص دستگاه ساندویچ ساز خود بچینید.

حالا به مقدار کافی از مواد آماده شده روی نان ها قرار بدهید و با یاری قاشق، سطح مواد را کاملا صاف و یکدست کنید. توجه کنید که حجم مواد نباید خیلی زیاد باشد و از لبه های نان ها بیرون نزند. سپس روی هر یک از نان ها یک عدد پنیر ورقه ای گودا خبرنگاران و بعد نان بعدی را قرار بدهید.

مجددا روی نان ها را چرب نموده و سپس دستگاه ساندویچ ساز را به برق بزنید. صبر کنید تا دستگاه به مقدار کافی گرم شده و اسنک های شما را تست و طلایی کند.

در نهایت،ِ اسنک های آماده شده را از دستگاه خارج نموده و برش بزنید. سپس آن ها را در کنار انواع سس های مورد علاقه تان مثل سس کچاپ و سس خردل یا دورچین های پیشنهادی مثل سالاد کلم سرو نموده و نوش جان کنید.

نکات تکمیلی تهیه اسنک مرغ و قارچ

همان طور که در این مطلب خواندیم، اسنک مرغ و قارچ از جمله غذاهای به اصطلاح فست فود است که با صرف زمان بسیار کم تهیه شده و از جمله غذاهایی است که همه اعضای خانواده، از بچه های کوچک تا بزرگترها از خوردن آن لذت می برند. بعلاوه از آنجایی که در تهیه این غذا از مرغ و قارچ به جای فرآورده های پروتئینی مثل سوسیس و کالباس استفاده شده، بسیار سالم تر است.

در ادامه، نکات تکمیلی برای درست کردن این اسنک های خوشمزه را باهم آنالیز می کنیم.

طرز تهیه اسنک مرغ با ماهیتابه

وقتی صحبت از درست کردن انواع اسنک می گردد، دغدغه بسیاری از خانواده هایی که دستگاه ساندویچ ساز ندارند، این است که چگونه اسنک های خود را بدون احتیاج به داشتن دستگاه و با وسایل اولیه در دسترس خود تهیه نمایند. خوشبختانه، اسنک بدون احتیاج به دستگاه مخصوص و وسایل پیچیده هم قابل تهیه است.

برای درست کردن اسنک مرغ با ماهیتابه، کافی است پس از آماده کردن مواد میانی اسنک و قرار دادن آن ها در نان های تست، یک ماهیتابه تمیز را چرب نموده و روی حرارت میانه قرار بدهید تا گرم گردد. سپس اسنک ها را روی ماهیتابه بچینید و از یک جسم سنگین مثل قابلمه یا یک ماهیتابه دیگر، برای فشار وارد کردن به اسنک ها و مسطح کردنشان بهره ببرید.

چند دقیقه صبر کنید تا یک سمت اسنک ها برشته گردد، سپس اسنک ها را برگردانید تا طرف دیگرشان هم تست و طلایی گردد. به همین سادگی می توانید اسنک های خود را در خانه و بدون احتیاج به دستگاه تهیه کنید.

طرز تهیه اسنک مرغ و قارچ و ذرت

شما می توانید اسنک مرغ را به روش های گوناگون و با مواد اولیه مختلف تهیه کنید. یکی از این روش ها، اسنک مرغ و قارچ و ذرت است. برای درست کردن این اسنک، علاوه بر مواد اولیه بالا به نصف پیمانه ذرت آبپز شده یا کنسرو ذرت احتیاج دارید. فقط کافی است ذرت ها را به مواد اولیه اسنک اضافه نموده و تفت بدهید.

طرز تهیه اسنک مرغ و قارچ و سیب زمینی

روش تهیه دیگری که برای درست کردن اسنک مرغ دارید، اضافه کردن سیب زمینی به مواد اولیه اسنک است که حجم مواد اسنک شما را دو برابر نموده و در نتیجه مالی تر می نماید. برای درست کردن اسنک مرغ و قارچ و سیب زمینی، کافی است یک عدد سیب زمینی میانه را جداگانه آبپز کنید.

پس از اینکه سیب زمینی پخت، آن را پوست کنده و به صورت نگینی خرد کنید. سپس سیب زمینی ها را به مواد موجود در ماهیتابه اضافه نموده و تفت بدهید تا طعم ادویه ها و مواد دیگر به بافت سیب زمینی ها نفوذ نموده و خوش طعم تر گردد.

طرز تهیه اسنک مرغ و قارچ رژیمی

در نهایت، به طرز تهیه اسنک مرغ و قارچ رژیمی می رسیم که گزینه ای بسیار مناسب برای افرادی است که به سلامت تغذیه خود دوچندان اهمیت می دهند. برای درست کردن اسنک مرغ رژیمی می توانید از مرغ آبپز ریش ریش شده بهره ببرید. بعلاوه چنانچه در پی کنترل مقدار چربی غذای خود هستید، می توانید پنیر پیتزا و پنیر گودا را از دستور تهیه این غذا حذف کنید تا غذای شما سالم تر و رژیمی تر باشد.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 1 آذر 1404 بروزرسانی: 1 آذر 1404 گردآورنده: sari-fun.ir شناسه مطلب: 1857

به "طرز تهیه اسنک مرغ و قارچ بسیار فوری و آسان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه اسنک مرغ و قارچ بسیار فوری و آسان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید