ته انداز مرغ، ته دیگ متفاوت ایرانی

به گزارش ساری فان، ته دیگ ها انواع و اقسام زیادی دارند و بعضی از آن ها مانند ته چین می تواند یک غذای کامل به شمار بیاید. ته انداز مرغ هم یکی از همین غذاها است.

ته انداز مرغ، ته دیگ متفاوت ایرانی

ته انداز مرغ یکی از انواع ته دیگ ها بسیار شیک و خوشمزه ایرانی است که معمولا برای مجالس تهیه می گردد. حتما می دانید همه ته اندازها خوشمزه هستند، تا آن اندازه که نرمی و آبدار بودن لایه بالای برنجی آن شما را وسوسه می نماید تا سرانجام غذای خود را با لذت بخورید. امروز یک نوع متفاوت از ته دیگ را امتحان خواهید کرد. با خبرنگاران همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه ته انداز مرغ

  • ران بدون استخوان: 3 یا 4 تکه
  • برنج: 3 پیمانه
  • زعفران دم نموده غلیظ: به اندازه لازم
  • پیاز: 1 عدد
  • نمک: به اندازه لازم
  • فلفل: به اندازه لازم
  • پاپریکا: به اندازه لازم
  • کره: به اندازه لازم
  • روغن مایع: به اندازه لازم
  • لیموترش تازه: 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه ته انداز مرغ

مرحله اول

ابتدا مرغ ها را مزه دار کنید تا یک مرغ خوش طعم داشته باشید. مرغ ها را با نمک و فلفل و پاپریکا، پیازهای خلالی و لیموترش تازه و روغن، ترجیحا زیتون حداقل به مدت یک ساعت مزه دار کنید.

مرحله دوم

بهتر است از ران مرغ بهره ببرید که چربی مناسبی دارد، حتی می توانید مرغ را با پوست در ته قابلمه قرار دهید. بعد از چند ساعت مرغ ها مزه دار شده را از یک طرف در مخلوطی از کره، روغن و زعفران سرخ کنید.

مرحله سوم

سمت دیگر مرغ که قرار است کف قابلمه قرار بگیرد نیازی به سرخ شدن ندارد (توجه داشته باشید سرخ شدن مرغ در حد خیلی کم انجام می گردد). در این فاصله برنج را در آب جوش بریزید و بپزید و آبکش کنید.

مرحله چهارم

برنج نباید نرم گردد و باید دانه دار باشد. کف قابلمه مورد نظرتان مقداری روغن و زعفران بریزید و وقتی داغ شد مرغ ها را از سمتی که سرخ نشده است کف قابلمه بچینید.

مرحله پنجم

و از برنج بردارید و روی مرغ ها بریزید و آن را پهن و فشرده کنید. ته انداز مرغ زعفرانی را روی شعله ملایم گاز و شعله پخش کن به مدت یک الی یک و نیم ساعت دم بگذارید تا مرغ ها حسابی سرخ و طلایی شوند.

مرحله آخر از ته انداز مرغ

بعد از پخت ته انداز آن را به صورت قالبی در یک دیس گرد برگردانید و با هر چه که دوست دارید آن را تزیین و با عشق نوش جان کنید. اگر به دستور غذاهای ایرانی علاقه دارید، پیاز پلو اردبیلی با گوشت چرخ نموده را بخوانید.

پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای بیشتر از آشپزی طرز تهیه کوکوی گیلانی با مرغ را بخوانید.

منبع: پیام دلتا
انتشار: 6 مرداد 1401 بروزرسانی: 6 مرداد 1401 گردآورنده: sari-fun.ir شناسه مطلب: 1512

به "ته انداز مرغ، ته دیگ متفاوت ایرانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ته انداز مرغ، ته دیگ متفاوت ایرانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید