طرز تهیه ترشی مشهدی به روش سنتی

به گزارش ساری فان، ترشی مشهدی یکی از ترشی های خوشمزه اصیل شهر مشهد است که با آب گوجه فرنگی یا سس گوجه فرنگی درست می گردد. برای تهیه ترشی اصیل مشهدی به مواد زیر احتیاج داریم. در خبرنگاران بلاگ همراه ما شوید.

طرز تهیه ترشی مشهدی به روش سنتی
مواد لازم ترشی مشهدی:
گل کلمنیم کیلو
هویجنیم کیلو
خیار شور400 گرم
ساقه کرفس خرد شده300 گرم
سرکهیک پیمانه
سس گوجه فرنگی2 پیمانه
فلفل سیاهنصف قاشق چایخوری
فلفل قرمزنصف قاشق چایخوری
ادویه ترشی2 قاشق سوپخوری
نمکبه مقدار کافی

1- گل کلم را به صورت قطعات کوچک خرد کنید.

2- هویج، خیار شور و ساقه کرفس را به صورت حلقه ای خرد کنید.

3- در یک قابلمه، سرکه و سس گوجه فرنگی را به همراه مقداری نمک و فلفل قرمز بجوشانید.

4- در یک تشت یا ظرف بزرگ، همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید و سپس در ظروف شیشه ای بریزید و روی آن مخلوط سرکه و سس گوجه فرنگی را بریزید تا روی مواد را بگیرد.

5- درب ظروف را محکم ببندید و آن ها را در جای خنک و ترجیحا خارج از منزل به مدت 40 روز نگهداری کنید تا ترشی آماده گردد.

نکات مهم در مورد تهیه ترشی مشهدی:

  • مقدار نمک، سرکه و فلفل را می توانید با توجه به ذائقه خودتان کم و زیاد کنید.
  • مواد اولیه بعد از شستشو باید حتما خشک شوند. در غیر این صورت، ممکن است ترشی کپک بزند.
  • اگر می خواهید این ترشی را فوری درست کنید، حدود نیم ساعت مواد اولیه را در سرکه و گوجه فرنگی بجوشانید. به این نکته توجه کنید که این مدل ترشی باید سریعا استفاده گردد و نمی توانید مدت طولانی آن را نگه دارید.
  • از ظروف شیشه ای درب دار برای تهیه این ترشی بهره ببرید. بهتر است قبل از استفاده آن ها را استریل و خشک کنید.

برای مشاهده طرز تهیه ترشیحات و سس های دیگر به مجله ما سری بزنید.

منبع: اُکالا
انتشار: 26 آذر 1400 بروزرسانی: 26 آذر 1400 گردآورنده: sari-fun.ir شناسه مطلب: 1302

به "طرز تهیه ترشی مشهدی به روش سنتی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ترشی مشهدی به روش سنتی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید