استقبال کمرنگ برای ریاست جانبازان، فقط 4 نفر کاندیدا شده اند
به گزارش ساری فان، به گزارش خبرنگاران، فدراسیون جانبازان و معلولان این روزها در حال طی کردن مراحل لازم برای انتخابات دوباره طی دو سال گذشته است.
برگزاری این انتخابات و اقدامات لازم برای آن از آنجایی در دستور کار وزارت ورزش و فدراسیون جانبازان و معلولان نهاده شد که حمید علی صمیمی بعد از تنها 21 ماه مدیریت در این فدراسیون اعلام استعفا داد تا همکاری با بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران را از سر بگیرد. البته با حکم وزیر ورزش وی به عنوان در ورزش جانبازان و معلولان ماندگار شد تا انتخابات جدید را برگزار کند.
به همین دلیل نام نویسی از کاندیداهای متقاضی ریاست در فدراسیون جانبازان و معلولان از 18 آذرماه شروع شد تا به مدت 10 روز کاری ادامه داشته باشد. این مهلت فردا یکشنبه (اول دی ماه) به انتها می رسد در حالی که تا به امروز تنها چهار نفر برای ثبت نام رسمی اقدام نموده اند.
استقبال کمرنگ از ریاست ورزش جانبازان
نقی مهدوی رئیس هیات جانبازان و معلولان استان مازندران اولین کاندیدای ریاست در فدراسیون جانبازان و معلولان بود. محمدرضا موچانی کارمند بنیاد شهید و امور ایثارگران که مدرک مربیگری و داوری درجه یک پاراوزنه برداری را هم دارد به عنوان دومین کاندیدا هفته گذشته اقدام به ثبت نام کرد.
جعفر عسگری رئیس انجمن فوتبال قطع عضو و محمدحسن قادی مدیر توانبخشی آسایشگاه های جانبازان امام خمینی (ره) دیگر افرادی هستند که برای تصدی این پست ثبت نام نموده اند.
جدایی رشته ها و کاهش تقاضا
به گزارش خبرنگاران، فدراسیون جانبازان و معلولان در حالی به خاطر استعفای رئیس خود در آستانه انتخابات اجباری و خارج از موعد نهاده شده که به واسطه حضور متوالی محمود خسروی وفا طی سه دهه متوالی ریاست با ثباتی داشت.
این فدراسیون که یک سال بعد از پیروزی انقلاب اسلامی تاسیس شد از همان ابتدا با ریاست محمود خسروی وفا مدیریت شد تا دو سال پیش که وی به خاطر انتها دوره ریاستش و همچنین حضور همزمان در کمیته ملی پارالمپیک، جایگاه مدیریت این فدراسیون را ترک کرد اما رئیس جدید نتوانست دوام زیادی روی آن داشته باشد.
این در حالی است که طی دو سال گذشته 8 رشته تکواندو، تنیس، بدمینتون، تنیس روی میز، تیروکمان، سوارکاری، دوچرخه سواری و قایقرانی از مجموعه فدراسیون جانبازان جدا شده و مدیریت آنها به فدراسیون های المپیکی شان سپرده شد. ضمن اینکه تا انتها سال 2020 میلادی هم چهار رشته دیگر از جمله وزنه برداری، جودو و دوومیدانی به چنین سرنوشتی دچار خواهند شد.
با این حساب مجموعه ورزش جانبازان و معلولان در فدراسیون مربوطه و تاثیرگذاری مدیریت در آن محدودتر از امروز خواهد شد چراکه تصمیم گیری و برنامه ریزی برای رشته های جدا شده در فدراسیون مربوطه آنها انجام می گردد. در سطح پارالمپیک و پاراآسیایی هم که کمیته ملی پارالمپیک تصمیم گیرنده و مجری است.
با این حساب فدراسیون جانبازان و معلولان تشکیلاتی صوری در ورزش پارالمپیکی ها به حساب می آید که با وجود تاثیرگذاری کم با مسائل خاص خود به خصوص در زمینه اقتصادی هم روبرو است. قاعدتاً این مسئله در گرایش ضعیف و کمرنگ افراد برای ورود به انتخابات این فدراسیون بی تاثیر نبوده است.
منبع: خبرگزاری مهر