همه اساتید دانشگاه الزهرا (س) کلاس های آموزش مجازی برگزار می نمایند
به گزارش ساری فان، همه اساتید دانشگاه الزهرا (س) بدون از دست دادن زمان، کلاس های خود را همانند قبل با انسجام و بر اساس روال آموزشی دنبال نموده اند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرنگاران به نقل از دانشگاه الزهرا (س)، حدود 35 درصد از اساتید شیوه آموزش در قالب کلاس آنلاین همزمان را انتخاب نموده اند و 65 درصد دیگر از سامانه lms برای این منظور استفاده می نمایند.
در این طرح که با استقبال گسترده اساتید و دانشجویان روبرو شده است اساتید بدون از دست دادن زمان، کلاس های خود را همانند قبل با انسجام و بر اساس روال آموزشی دنبال نموده اند.
مشارکت گسترده اساتید و دانشجویان و برگزاری منظم درس های تعریف شده در نیمسال دوم 98-99 نشان از عزم همگانی در دانشگاه الزهرا (س) برای گسترش علم و دانش و انجام رسالت های آموزشی و تربیتی است.
مشارکت اعضای هیئت علمی در بعضی دانشکده ها مانند دانشکده فنی و مهندسی این دانشگاه در حدود 89 درصد و بسیار رضایت بخش است. مرکز آموزش های مجازی دانشگاه روزانه جوابگوی اساتید و دانشجویان برای حل مسائل آن ها برای کار با سامانه آموزش است.
همچنین دانشگاه الزهرا (س) آماده همکاری با سایر دانشگاه ها و موسسات آموزشی برای انتقال تجربیات خود در این خصوص است.
منبع: خبرگزاری دانشجو