نحوه تشخیص روغن خراطین اصل

به گزارش ساری فان، امروزه از روغن خراطین در محصولات آرایشی و بهداشتی جوان کننده پوست استفاده میشود. از همین رو، تشخیص روغن خراطین اصل به دلیل تماس آن با نقاط حساس بدن بسیار اهمیت دارد. روغن خراطین اصل دارای رنگ اخرایی و بوی تند است و حالت روغنی و مایع دارد. در ادامه با طرز تهیه و نحوه تشخیص روغن خراطین اصل آشنا خواهید شد.

نحوه تشخیص روغن خراطین اصل

جهت دریافت خدمات رنگ پتینه چیست با گروه ساختمانی آبان در ارتباط باشید. هر گونه خدمات رنگ آمیزی با تکنیک های مدرن پتینه کاری را به ما بسپارید.

یکی از روغن های طبی که از گذشته های دور مورد مصرف بوده و اولین بار دانشمند ایرانی ابن سینا آنرا کشف نمود، روغن کرم خاکی یا خراطین است که از نوعی کرم خاکی تهیه می گردد. از خواص روغن خراطین امروزه برای افزایش حجم سینه ها، باسن، چاق کردن صورت، جوانسازی پوست، برطرف مسائل جنسی آقایان، حجم دهی عضلات و ... استفاده می گردد. با توجه به اینکه از این روغن در نقاط حساس بدن استفاده می گردد، تشخیص اصل بودن روغن خراطین بسیار مهم می باشد. در این مطلب شما را با روش های تشخیص روغن خراطین اصل و طرز تهیه آن در منزل آشنا می کنیم. با خبرنگاران همراه باشید.

روش های تشخیص روغن خراطین اصل

روغن خراطین اصل از کرم خاکی به دو روش سنتی و صنعتی تهیه می گردد و بهترین نوع آن، نوعی است که درصد خراطین موجود در آن بالاترین مقدار ممکن باشد. تشخیص روغن خراطین اصل بسیار مهم است و می تواند به پیشگیری از عوارض جانبی و ناگوار استفاده از روغن های تقلبی یاری کند. راه های تشخیص روغن خراطین اصل عبارتند از:

  • ماده: ماده اصلی روغن خراطین، کرم خراطین یا همان کرم خاکی ایزینیا فوتیدا است که امروزه طی فرایندی خاص و با یاری تجهیزات پیشرفته، ترکیبات و عناصر خود را وارد روغن های پایه می نماید.
  • رنگ: روغن خراطین اصل خرمایی یا قهوه ای مایل به تیره است که به مرور بر اثر ته نشین شدن ذرات معلق خراطین، رنگ این روغن زرد می گردد.
  • بو: روغن خراطین اصل بویی گرم و نسبتا تند دارد.
  • حالت: روغن خراطین اصل به صورت روغنی و مایع است و به هیچ عنوان سفت و جامد نیست. بنابراین از خرید روغنی که بصورت کِرِم و جامد و در بسته های تیره رنگ است، خودداری فرمائید.

گفتنی است، روغن خراطین اصل هنگام مصرف، موجب گرم شدن در اندام می گردد و اصلا نباید با حالت پف فوری و غیرطبیعی همراه باشد. اگر اینطور باشد به این معنی است که روغن تقلبی بوده و دارای مواد شیمیایی کورتون دار است که موجب پف کردن موقت می گردد و متأسفانه عوارض زیاد دارد.

بر اساس توصیه پزشکان متخصص طب سنتی، با توجه به اینکه بیشتر مردم تخصص شناسایی و تشخیص روغن خراطین اصل را ندارند و رنگ و بوی مشابه را هم می گردد به صورت تقلبی ایجاد کرد، افراد می توانند با مراجعه به داروخانه های دانشگاه و کلینیک های طب سنتی روغن خراطین را با اطمینان تهیه نمایند. برای اشنایی با مهمترین خواص روغن خراطین و تجربه مصرف نمایندگان مطالعه مطلب زیر را پیشنهاد میکنیم.

بیشتر بخوانید: خواص روغن خراطین چیست؟

طرز تهیه روغن خراطین خانگی

ترکیبات لازم: کرم خراطین 1 واحد، روغن زیتون 2 واحد

کرم خراطین را از محل های مطمئن خریداری یا خودتان پرورش دهید. سپس معده آنرا تخلیه کنید و آن ها را نیم کوب نمایید. یک واحد از کرم های نیمکوب شده را با 2 واحد با روغن زیتون مخلوط نموده و در آفتاب قرار دهید. هر چند روز یکبار ظرف روغن را تکان داده و هم بزنید تا مواد به خوبی با یکدیگر ترکیب شوند. پس از 15 روز، روغن را صاف کنید.

سایر ویژگی های روغن خراطین اصل

کرمی که برای تهیه روغن خراطین استفاده می گردد، دارای نام علمی آیزینیا فوتیدا است که در زبان فارسی به کرم قرمز خاکی حلقوی بارانی و در سطح بین المللی به کرم قرمز کالیفرنیایی (Red Worm California) معروف است. از کرم خراطین اولین بار دانشمند ایرانی ابوعلی سینا، روغنی را تهیه نمود و آن را با روغن زیتون و با روغن کنجد ترکیب نموده و برای درمان بیماری ها استفاده می کرد. این کرم با فراوری مثل هر هفته، با ویژگی داشتن 70 درصد پروتئین در مقایسه با درصد پروتئین گوشت قرمز (25%) یعنی بیش از سه برابر و همچنین دارای امگا 3 یکی از مخلوقات نادر خداوند از لحاظ مواد غذایی می باشد.

در سال 1985 شرکت آرایشی بهداشتی داو استفاده از این کرم خاکی و روغن استخراج شده از آن را در محصولات خود شروع نمود و اولین سری محصولات با ویژگی جوان نماینده پوست در سال 1987 به بازار عرضه شد.

این روغن دارای 70 درصد پروتئین و ترکیبات امگا 3، امگا 6، امگا 9 و مواد مغذی فراوان است. همچنین ویتامین های موجود در روغن خراطین اصل شامل ریبوفلاوین، پانتونیک اسید، تیامین، پیریدوکسین، ویتامین ب 12، اسید فولیک و بیوتین است که تاثیر به سزایی در غذا رسانی به بافت های پوستی و فراوری کلاژن دارد.

همچنین این روغن دارای خواص متفاوتی نظیر اثرات آنتی اکسیدانی و محرک رشد سلولی است و استفاده از آن باعث بازسازی اپی تلیوم و افزایش سنتز بعضی فاکتور های رشد می گردد. در مکانیسم این محصول می توان افزایش مقدار کلاژن و آرایش منظم تر رشته های کلاژنی، تکثیر فیبروبلاستی، تحریک فرایند رگزایی و کاهش تعداد سلول های آماس را نام برد. هم اکنون نیز بیشتر شرکت های پیشتاز صنعت فراوری مواد آرایشی، از این روغن برای فراوری انواع صابون و کرم استفاده می نمایند. علاوه بر این فضولات این کرم کودی بنام ورمی کمپوست با خواص منحصر بفردی فراوری می نماید.

منبع: ستاره
انتشار: 28 اسفند 1399 بروزرسانی: 28 اسفند 1399 گردآورنده: sari-fun.ir شناسه مطلب: 909

به "نحوه تشخیص روغن خراطین اصل" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نحوه تشخیص روغن خراطین اصل"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید