جشنواره مجازی شیرینی سنتی و خانگی زنجان به کار خود انتها داد
به گزارش ساری فان، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی زنجان گفت: اولین جشنواره مجازی شیرینی سنتی و خانگی ویژه ماه مبارک رمضان با معرفی برگزیدگان این جشنواره به کار خود پایان داد.

میراث آریا: روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی زنجان، امیر ارجمند روز 6 خرداد 99 گفت: جشنواره مجازی شیرینی سنتی و خانگی ویژه ماه مبارک رمضان طی یک ماه با شرکت بیش از 50 نفر برگزار گشت و همزمان با عید سعید فطر داوران پنج نفر را به عنوان نفرات برگزیده و پنج نفر را به عنوان نفرات شایسته انتخاب کردند.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی زنجان مطرح نمود: هیئت هفت نفره داوران برای انتخاب نفرات برتر، نوع شیرینی، نحوه پخت، صرفهٔ اقتصادی، تزیین، سالم بودن به لحاظ رژیمی و … مورد بررسی قرار دادند.
او افزود: ارتقای سطح آگاهی در زمینهٔ خواص شیرینی سنتی و خانگی، تقویت هنر آشپزی و ایجاد رقابت از جمله اهداف برگزاری این جشنواره بود.
ارجمند گفت: یکی از اهداف ما جلب مشارکت مردم و اصناف در تولید و عرضه شیرینی سنتی و خانگی بود تا ضمن توجه به کیفی سازی تولید، به معرفی شیرینی سنتی استان هم توجه شود، تولید شیرینی های صنعتی نیز مانند صنایع دستی در این استان گسترش یافته و پیروز به صادرات این محصول شویم.
منبع: توریسم آنلاین