با روکوب پی وی سی و نبشی پی وی سی آشنا شوید
به گزارش ساری فان، روکوب چیست؟
روکوب یا کاور ابزار یا وسیله ای است که از آن برای زیبا تر شدن و جلوه بخشی و پوشاندن چهارچوب های فلزی پنجره و درب ها و… استفاده می گردد.
روکوب در واقع قاب های مختلفی است که در ضخامت های متنوعی فراوری و ساخته می گردد و می توان از آن برای پوشاندن دور قاب درب و پنجره استفاده کرد، شکل روکوب ها L است که از سمت نما چهارچوب را پوشانده و زیبا تر نشان می دهد، روکوب ها دارای روکشی از جنس پی وی سی و روکش های طبیعی راش، گردو، بلوط می باشند.
کاربرد روکوب چیست؟
در صورتی که قاب فلزی درب و پنجره منزلتان زیبایی ندارد و یا آسیب دیده است می توانید از روکوب برای پوشاندن قاب فلزی آن ها بهره ببرید.
اگر علاقه ای به قرنیز کردن دیوارهای منزلتان ندارید می توانید برای زیبایی بخشی و پوشاندن درزهای بین دیوار و پارکت از روکوب بهره ببرید.
انواع روکوب ها
روکوب ها در جنس های مختلفی ساخته می شوند، از جمله ام دی اف و پی وی سی و…
روکوب ام دی اف
ام دی اف تخته فیبری است که از ترکیب خرده چوب های سخت و نرم تشکیل می گردد، این روکوب در جنس ام دی اف بوده و دارای روکش پی وی سی در طرح ها و رنگ های مختلف می باشد.
روکوب ام دی اف خام به رنگ شدن احتیاج دارد و با رنگ پوشیده می گردد، روکوب ام دی اف با روکش پی وی سی احتیاج به رنگ ندارد و در ضخامت های مختلف نازک، ضخیم و ضخیم سوپر مات فراوری می گردد.
روکوب پی وی سی چیست؟
روکوب های پی وی سی روکوب هایی هستند که روکش آن ها از جنس پی وی سی ساخته می گردد، این روکش ها در طرح ها و رنگ های مختلف فراوری شده و قیمت مناسبی دارند، از روکوب های پی وی سی می توان برای چهارچوب درب ها و پنجره ها، درب کابینت و کمد ها و به عنوان قرنیز و دیوارکوب پوش نیز استفاده کرد.
روکش پی وی سی ضد آب بوده و قابلیت تمیز شدن دارد.
از روکوب پی وی سی در چه مواردی استفاده می گردد؟
- از روکوب پی وی سی برای جلوه دادن نمای پنجره استفاده می گردد.
- از روکوب پی وی سی می توان برای جلوه دادن به کانتر استفاده کرد.
- از روکوب پی وی سی می توان برای پنهان کردن و پوشاندن درزهای بین دوام دی اف استفاده کرد.
- از روکوب پی وی سی برای زیبایی نمای درب کابینت یا دکور مغازه ها استفاده می گردد.
- از روکوب پی وی سی می توان برای پوشش دماغه درب ها استفاده کرد.
مزایای استفاده از روکوب چیست؟
- روکش پی وی سی روکوب ها در طرح ها و رنگ های مختلفی فراوری می گردد.
- روکش پی وی سی روکوب ها قابلیت ست شدن با قرنیز، پارکت و سایر بخش ها در منزل را دارا می باشد.
- روکوب به نمای چهارچوب ها جلوه و زیبایی می بخشد.
- روکوب ها در ضخامت های مختلف و سایز 3 و 5 سانتی متری فراوری می شوند.
چرا بر روی چهار چوب فلزی روکوب نصب کنیم؟
استفاده از روکوب بر روی چهارچوب های فلزی درب و پنجره ها جهت زیبایی بخشی و جلوه بیشتر پنجره ها می باشد، روکوب چهارچوب فلزی درب و پنجره را کاملاً می پوشاند، با استفاده از روکوب می توان رنگ قاب درب و پنجره را با سایر المان ها ست و هماهنگ کرد.
چگونه بر روی چهار چوب فلزی روکوب نصب کنیم؟
برای نصب روکوب بر روی قاب فلزی باید روکوب ها در ابعاد قاب میزان گیری شده و برش داده شوند، بخش های داخلی و خارجی روکوب ها به یکدیگر وصل شده و بخش داخلی قاب و در سرانجام بخش بیرونی در جای خود نصب می گردد.
نبشی پی وی سی چیست؟
نبشی از دیگر انواع پروفیل هاست که از نظر ظاهری دارای دو ضلع عمود بر هم می باشد، شکل ظاهری نبشی L است که در شاخه های سه متری فراوری می شوند، دو نوع نبشی وجود دارد، بعضی از نبشی ها دارای دو بال مساوی و بعضی دارای بال های نامساوی (یک بال کوچک، یک بال بزرگ) هستند.
از نبشی برای دیوار به شکل تکی، دوتایی و یا دوبل استفاده می گردد.
انواع نبشی
نبشی ها انواع مختلفی دارند، از جمله پی وی سی، ام دی اف، استیل، پلاستیکی و…
نبشی پی وی سی
نبشی پی وی سی در دو نوع تاشو و ثابت و در طرح ها و رنگ های مختلف فراوری می گردد.
نبشی ثابت پی وی سی
نبشی ثابت PVC را می توان یکی از مهم ترین ابزار ها در دکوراسیون داخلی معرفی کرد که دارای زوایای 90 درجه است، از نبشی ثابت پی وی سی جهت پوشاندن لبه های برش خورده پانل هایی که روی دیوار گچی نصب شده اند استفاده می گردد.
بعلاوه نبشی ثابت ابزاری مکمل برای نصب دیوارپوش و کاغذ دیواری محسوب می گردد، از این ابزار برای جلوگیری از آسیب به دیوارها و گچ آن ها در اثر رفت و آمد و جا به جایی لوازم و اثات در مکان های پر رفت و آمد و شلوغ از جمله ورودی ساختمان ها، راهرو ها، لابی های هتل و… استفاده می گردد.
نبشی تاشو پی وی سی
از نبشی تاشو برای محیط هایی که دارای زاویه هستند استفاده می گردد، نبشی تاشو به دو صورت داخلی یا سر کج نصب می گردد، از نبشی تاشو برای پوشاندن کنج و گوشه دیوارها و سقف کاذب استفاده میگردد، نبشی تاشو جایگزین دیوارپوش میگردد.
مزایای استفاده از نبشی چیست؟
- نبشی ابزاری انعطاف پذیر است.
- نبشی در برابر آب و رطوبت دارای مقاومت بالا می باشد.
- نبشی با محیط های داخلی و خارجی سازگاری بالایی دارد.
کاربرد نبشی در ساختمان چیست؟
از نبشی در کناره های دیوار جهت زیبایی بخشی و جلوه دادن به دیوار و مخفی کردن و پوشاندن و محافظت از سیم ها، کابل های برق، تلفن و تلویزیون استفاده می گردد، نصب نبشی ها کار بسیار ساده ای است و نبشی به راحتی قابلیت تعویض دارد.
چگونه نبشی دیوار نصب کنیم؟
محل نصب نبشی را از قبل کاملاً تمیز کنید، نبشی ها را با چسب سیلیکونی، آکاواریوم یا 1،2،3 به دیوار چسبانده و با میخکوب محکم کنید، در هنگام چسباندن نبشی به هماهنگ بودن زاویه آن و دیوار توجه کنید، در صورتی که زاویه نبشی و دیوار هماهنگ نباشد نبشی تغییر شکل داده و ترک می خورد.
فروشگاه آراپلاست
برای خرید قرنیز و روکوب و نبشی پی وی سی به فروشگاه آراپلاست پروفیل araplastprofil.com مراجعه کنید.
منبع: اتاق