هادیانفر: اولتیماتوم ناجا به بانک های بدحساب عملی شد
به گزارش ساری فان، رییس پلیس هدایت و رانندگی ناجا از حذف 14 بانک بدحساب از فرآیند پرداخت جرائم رانندگی اطلاع داد.

مرداد ماه سال جاری بود که سردار سید کمال هادیانفر، رییس پلیس راهور ناجا در نشستی خبری به بانک ها و USSD های بدحساب در خصوص جرائم رانندگی هشدار داد و بدون نام بردن از این بانک ها گفت که اگر این بانک ها به تذکرات ما توجه ننمایند بار دیگر نامشان را هم آورده و دسترسی شان به سیستم پرداخت جریمه را قطع خواهیم کرد. متأسفانه بعضی از این بانک ها وجوه جریمه را حتی تا 36 ساعت هم در حساب خود نگهداری نموده و سپس به خزانه واریز می نمایند که این یک تخلف است. چرا که باید طی مدت 10 دقیقه مبلغ را به خزانه واریز نمایند.
حالا با گذشت بیش از چهار ماه از آن اولتیماتوم، رییس پلیس راهور ناجا از حذف 14 بانک از فرایند دریافت جرائم رانندگی خبر داده است، سردار سیدکمال هادیانفر در این باره گفت: متاسفانه در مواردی شاهد آن بودیم که مردم در پرداخت جریمه های رانندگی خود دچار دوبار پرداختی می شدند. یعنی یک بار پول را پرداخت نموده و برای دریافت خدمت نظیر نقل و انتقال و ... به مراکز پلیس مراجعه می کردند، اما در آنجا مشاهده می کردند که هنوز جریمه شان پا برجاست و در سیستم گزارش اعمال وصول نیامده است؛ لذا بعضی از این رانندگان برای آنکه کارشان راه بیفتند و دوباره به مراکز مراجعه ننمایند، بار دیگر اقدام به پرداخت جریمه نموده و اصطلاحا دوبار پرداختی انجام می شد.
وی با بیان اینکه پلیس راهور تاکید نموده بود که در تمامی موارد دوبار پرداختی به محض وصول در خزانه می توانند مبلغ اضافی خود را پس بگیرند، گفت: در عین حال این موضوع را نیز آنالیز نموده و متوجه شدیم که متاسفانه یکسری از بانک ها در شرایطی که باید به شکل برخط و آنلاین مبالغ جریمه را در خزانه واریز نمایند، این کار را ننموده واز هشت ساعت تا 36 ساعت این مبالغ را در حساب خود نگهداری نموده اند.
رییس پلیس هدایت و رانندگی ناجا با بیان اینکه در مرحله اول به تمامی این بانک ها هشدار دادیم که این مساله را حل نمایند، گفت: در ادامه نیز با آنالیز دوباره تعیین شد که 14 بانک همچنان فرایند و رویه خود را اصلاح ننموده و پول مردم را در حساب خود نگهداری می نمایند و همین موضوع مردم را دچار مشکل نموده است؛ لذا این 14 بانک را از فرایند دریافت جرائم رانندگی حذف کردیم و در حال حاضر پرداخت جرائم به وسیله 9 بانک خوش حساب در حال اجرا است.
هادیانفر درباره اینکه آیا این بانک ها می توانند دوباره به این فرآیند برگردند، به ایسنا گفت: اگر این بانک ها مشکل را حل نمایند و البته برایشان صرفه داشته باشد می توانند درخواست دهند و پس از آنالیز فرایند به این سیستم برگردند.
وی درباره پرداخت قبض های کاغذی جریمه نیز گفت: این موضوع متفاوت است و ما بار ها به رانندگان گفته ایم که قبض های کاغذی جریمه را پس از دریافت پیامک پرداخت نمایند. البته در حال حاضر بیشتر مأموران ما با استفاده از دست افزار و به شکل هوشمند اقدام به ثبت و جریمه تخلفات رانندگی می نمایند، اما در مواردی که قبض ها به شکل کاغذی صادر شده با توجه به اینکه این قبض ها شناسه ندارند، کمی زمان بر است تا این برگه ها شناسه دریافت نموده و در سیستم ثبت گردد و پس از ارسال پیامک و اعلام شناسه نسبت به پرداخت آن اقدام نمایند. اما این موضوع هیچ ارتباطی با بدحسابی بانک ها ندارد.
منبع: خبرگزاری دانشجو